lørdag den 14. marts 2009

Let's not fightJa, undskyld jeg ikke får postet noget hver dag, som jeg jo ellers havde lovet (mest mig selv, ved jo ikke lige hvor mange der læser med :) ) Mit problem med tid er bare halvstort denne uge, fordi jeg arbejderarbejderarbejder og har brugt mine fritimer på en masse ting der også lige skulle nås.

Jeg har i dag valgt Soon We'll Be Found med Sia. Min kæreste er hjemme hos sine forældre så jeg har sovet alene i nat, og det er jeg virkelig dårlig til, men Sia lullede mig i søvn, og dette nummer er jeg bare pjattet med. Det går rent ind, og hun virker bare som et så dejligt og hjerteligt menneske. I love it.

3 kommentarer:

Jonas sagde ...

Fantastisk god sang!

Anonym sagde ...

Ja, det er en meget fin lille sag med vidunderlig tekst. Hun har et særdeles indtagende væsen og en ret særpræget vokal (med masser af nasal!).
Og så lyder sangen bedre live end på hendes album (selv om jeg, indrømmet, kun har lyttet til sidstnævnte version et par gange).

Jeg kendte intet til hende i forvejen men har fundet ud af, at det er hendes "Breathe Me", der blev spillet i det hjerteskærende smukke sidste afsnit af "Six Feet Under"...

Oh Tvilling sagde ...

Jonas - JA! :)

Nic - Har aldrig set Six Feet Under, så jeg kender kun Breathe Me fra Nykredits reklamer. Men når man har hørt sangen i sin helhed nok gange, tager den form, og man glemmer, at den er blevet (mis)brugt i en reklame..

Jeg elsker hendes vokal! Også på plade :) Hun lyder så dejlig og oprigtig.