tirsdag den 14. april 2009

Nostalgi

Bøger jeg ville ønske jeg ejede:
Beklager jeg har været noget fraværende på bloggen. Hele sidste uge gik med at være syg, men alligevel tage på arbejde, så der var ikke meget overskud til livet i cyberspace. Jeg tror jeg vil holde en mindre pause med musikposterne, bare indtil jeg kommer på en idé til et tema jeg synes er helt genialt. Indtil da må I nøjes med hvad der lige falder mig ind. Som f.eks. hvilke børnebøger jeg ville give min højre balle for at eje.

3 kommentarer:

sara sagde ...

Til min børnebogsnostalgi må Bjarne Reuters historier om Kaptajn Bimse og Goggeletten helt klart høre ind under - det var en af mine yndlings historier da jeg var mindre. Men også den lille prins - selvom den jo er lige så sød, når man er blivet ældre. Men dine børnebøger ser nu også gode ud.

Et tema til musik kunne være "overgangsplader". (hvis du ikke alleerde har haft det?) altså musik, der har åbnet op for en ny genre eller flyttet ens grænser, for hvilket musik man kan lide..

Marie sagde ...

God idé til tema, den må lige få lidt tænketid :)

Jeg kender ikke så meget til Kaptajn Bimse og Goggeletten, har vist mest bare hørt navnet, men ja Den Lille Prins holder for altid. En stensikker klassiker :)

sara sagde ...

Jeg synes i hvert fald selv at det er ret spændende med overgangsalbum, eller hvad man skal kalde dem - fordi mange af de album er nogle af dem jeg bedst kan lide og nogle af dem jeg har hørt mest. Nogle gange har de åbnet for musik jeg troede jeg ikke kunne lide og andre gange for musik jeg bare ikke kendte i forvejen..

Kaptajn Bimse var en af de historier jeg hørte allermest på bånd og de er skrevet af Bjarne Reuter. Jeg ved ikke hvor mange der kender dem, men det er i hvert fald en god børnebog - og det er den lille prins helt bestemt også!