mandag den 4. maj 2009

Beklager fraværet!

Ja, en lille undskyldning for mit fravær på bloggen, der er bare sket så mange ting ude i den virkelige verden den seneste tid. I sidste uge havde jeg for eksempel to fotojobs, og jeg skal simpelthen nå at redigere så mange billeder! I fredags holdt jeg 1. maj sammen med min kærestes familie og det var rigtig hyggeligt. Vi spiste os godt mætte og delte lidt mange flasker vin, så jeg satte stor pris på min hovedpude da vi landede hjemme igen. Lørdag stod den så på fodbold på Magrath's og jeg blev simpelthen så fuld. Det er meget længe siden jeg har drukket så meget, og jeg tror der kommer til at gå noget tid før jeg gør det igen. Men for pokker, FC Barcelona vandt 6-2 over ærkerivalerne fra Real Madrid, og det skulle jo fejres. Hele min dag i går gik med tømmermænd og et lille smut til Sia-koncert i Vega.


(Bare lige for en god nørde-ordens skyld)

3 kommentarer:

sara sagde ...

jeg ville så gerne have været med til sia koncerten. hvordan var den? :)

og velkommen tilbage på bloggen efter en lille pause!

Marie sagde ...

Mange tak Sara :-)
Jeg blev desværre lidt skuffet over koncerten. Hun er jo helt ekstremt sød og endnu mere dygtig, men numrene blev ikke fremført særligt spændende, og lød stort set som på plade. Det var ikke helt nok til at fange mig, men jeg elsker nu stadig hendes musik! :-)

sara sagde ...

okay, jeg er nok glad for at jeg ikke tog med alligevel - for mit hoved er godt fuld af tanker om skole, karaktere, eksamner og alt det andet lige nu. Hendes musik er rigtig sød, men det skal helst ikke være som at sætte pladen på når man er til koncert - så forventer man lidt mere!

Men jeg kunne godt tænke mig at høre hende en anden gang!