mandag den 27. juli 2009

Smuttur til Berlin


(Foto: Johanne Østervang)
(Fotos: Jonas Villumsen)

Med det arbejde jeg har, har jeg fri hver anden uge, og min seneste friuge blev brugt på en tur til Berlin sammen med min kæreste. Det var, af uforklarlige årsager, mit første besøg i byen, men bedre sent end aldrig, ikke?
Mine forældre (+ søstre + hunde) havde lejet en lille lejlighed, som vi lige kunne komme ned og fylde lidt i, og det var helt perfekt. Vi boede i det hyggeligste kvarter i Østberlin, langt væk fra turistfælder og butikker hvor man kan betale med VISA.
Ugen blev mest bare brugt til at tage på opdagelse i forskellige hjørner af byen. Desværre når man jo ikke så meget på en enkelt uge. Berlin kan et eller andet med at stjæle ens tid. Men der blev da snuset i diverse tøj- og pladebutikker, og vi har fået et par ganske fine ting med hjem. Derudover gik vi en enkelt tur i Mauerpark og var selvfølgelig også forbi Starbucks et par gange.

Det var egentlig ikke fordi jeg købte helt vildt ind, men fandt da et tørklæde fra H&M, en nederdel fra American Apparel, en ring i en lille bod og den hvide bluse på billedet ovenfor, også fra H&M. Derudover købte jeg en LP med Woven Hand til min far, en kjole fra Zara til min mor, og så fandt min kæreste en god stak plader med hhv. Elbow, Richard Hawley, Scott Walker, The Walker Brothers, The Smiths og The Veils. Det er jo SÅ billigt at købe plader (cd'er såvel som lp'er) i Tyskland. NAM!

2 kommentarer:

sara sagde ...

Hvor lyder det som en god tur i har haft i Berlin! Men byen er jo også virkelig skøn. Da jeg var afsted boede vi også i den gamle østdel og kom slet ikke forbi alle turistattraktionerne, men hyggede i gaderne omgivet af caféer og genbrugsbutikker :)

Glæd jer til at se Berlin igen, jeg må også snart der ned og se mere :)

Marie sagde ...

Det er jo virkelig en by man bliver afhængig af. Vi fik helt lyst til at flytte derned for et års tid en gang i fremtiden :)