tirsdag den 11. august 2009

Strøm Festival


(Billede: www.stromcph.dk)

Fra i dag og ugen ud er der elektronisk festival i København. Jeg er desværre forhindret i at deltage det meste af ugen grundet arbejde, men skal dog ud og knipse en masse billeder på lørdag. Jeg glæder mig! Det er ikke den genre jeg har gravet mig allermest ned i, så det bliver en interessant oplevelse, forhåbentlig med et par øjenåbnere undervejs.

Mange af arrangementerne er vist gratis, og jeg synes bestemt at I der har muligheden skal kigge forbi. Tjek programmet her

4 kommentarer:

sara sagde ...

Jubii, så begynder der at komme flere indlæg igen :) Skønt!

Jeg ville også rigtig gerne have været med til Strøm Festival, men det kom lidt overraskende for mig at det allerede er nu, havde lidt glemt det og så er dagene bare fuldt ud af andre ting, så jeg kommer desværre ikke afsted i år..

Men du må have en god koncertdag!

Marie sagde ...

Jeg prøver jeg prøver, indlæggende kommer langsomt men sikkert snigende! :)

Og mange tak, jeg glæder mig til at høre en masse jeg ikke kender, og drikke et par øl, naturligvis :) Det kan jo være der ligefrem bliver lavet en blogpost :)

sara sagde ...

ja, der skal da helt sikkert komme et indlæg om festivalen :)

Jeg ville helst der ind lørdag, men der har jeg familien på besøg til en forsinket studenterfest, så det går desværre ikke. Jeg er ikke helt sikker, men mener at det er den dag Ung Flugt spiller, jeg ved ikke om du kender dem, men det var et af de bands/djs jeg selv ville tjekke ud, hvis jeg var der. Så dem vil jeg anbefale at se, hvis det er den dag, de spiller (:

Marie sagde ...

Tak for anbefalingen! Jeg vil da bestemt tjekke programmet ud en ekstra gang, og lige gå på jagt efter Ung Flugt :)