fredag den 27. marts 2009

AntonyI aftes var jeg til koncert med Antony and the Johnsons. Det var egentlig ikke fordi det var en dårlig koncert. Den var faktisk ganske god. Det er bare fordi jeg også så ham sidst han spillede i Falconer Salen, og den koncert husker jeg som meget mere intens og nærværende. Derfor har mine forventninger måske nok været lidt for høje til koncerten i aftes. Derudover døjer jeg stadigvæk med knæ der gør ondt, især når man sidder uden at kunne strække benene ud, så min oplevelse i går var altså ikke helt til de 6 stjerner, Gaffa har givet, desværre. Dog er han stadig fantastisk, og mit absolutte yndlinsnummer, 'You Are My Sister', blev heldigvis spillet til koncerten i aftes, i en rigtig smuk version.

7 kommentarer:

sara sagde ...

Jeg må også lige skrive her - det bliver jeg jo nød til, da jeg også til koncerten :)

Jeg havde faktisk selv tænkt på hvornår Antony sidst har spillet i DK - men Katrine og jeg kunne ikke rigtig huske det.

Jeg har også læst Politikens anmeldelse af koncerten i dag. De gav koncerten 3 stjerner og skrev også om det det fraværende i koncerten. Måske var det under de numre jeg sad med lukkede øjne og lyttede :P

Det var i hvert fald en god koncert og jeg var glad for at opleve ham live.

Oh Tvilling sagde ...

Jeg må beklage, at jeg nok er lidt enig med Politikens anmelder. Jeg synes ikke den nye plade er ligeså sigende og levende som hans tidligere udgivelser, og det bliver tydeligt live.

Der var øjeblikke hvor jeg blev suget med, men en lidt for lille procentdel af hele koncerten. Og så især fordi jeg kommer til at sammenligne med sidst (efterår 06), hvor jeg gik fra koncerten med hjertebanken og en lille tåre i øjenkrogen :)

Er glad for du nød koncerten! Sad I sammen alle fire?

sara sagde ...

Jeg kan også meget bedre lide hans gamle end det nye album.

Det er nok altid svært, hvis man har en rigtig god oplevelse med en tidligere koncert at lade være med at sammenligne - og specielt hvis den nye ikke er lige så god.

Vi sad ikke samlet. Louise og Lars sad på forreste række! Og Katrine og jeg sad på en af de bagerste rækker. Sadlen var helt anerledens opbygget end, hvad det så ud til på kortet. Sæderne var heldigvis hævet, så vi godt kunne se - men gik glip af ansigtsudtryk og sådan noget. Hvor sad i?

Og noget helt andet. Hvordan har du fået det der link med billeder ude i siden på din blog? fra flick. Det ser ret godt ud :)

Oh Tvilling sagde ...

Vi sad sådan cirka midt i salen, ude i siden. Og selvfølgelig sad der en mand med meget stort hovede LIGE foran ;)

Hvis du går ind under layout på din bloggerprofil kan du justere alt det der med farver og linklister og så videre. Mine billeder har jeg tilføjet vha. den gadget der hedder Diasshow, mener jeg. Og så har jeg bare selv navngivet den Flickr, fordi billederne bliver hentet derfra. Håber du finder ud af det. Ellers må jeg lige prøve at forklare det bedre :)

sara sagde ...

Hov, så blev man lige helt forvirret, da jeg kommer her ind og der er byttet rundt på opsætningen.

Det lyder godt at jeg ikke skal ind og have en profil/hjemmeside på flickr for at oprette billde-side her. Tror jeg vil prøve at få billederne fra mit picasawebgalleri over :)

Øv, det er det værste når der står eller sidder meget høje personer foran. Jeg ved efterhånden ikke hvor mange koncerter, hvor jeg kun har kunne se ryggen af personen foran mig - det er ikke altid sådan, når man er lille :P

Marie sagde ...

Hehe ja jeg skulle lige have lidt forandring :)

Tror sagtens man kan bruge sit galleri fra picasa, det skulle ikke være noget problem.

Jeg synes altid det sker. Enten er de høje så man ikke kan se noget, dem man er bagved, og ellers hopper de og træder en over tæerne (hvis det ikke er siddekoncert). Vi må have os nogle høje sko, og mere spidse albuer ;)

sara sagde ...

Det er rart med en ny opsætning - den gamle kan godt blive for kedelig. Og rart at se sin blog under listen af blogs, der kan anbefales. Jeg må også snart have opdateret min :)

Stilletter og spidse albuer må være vores nye koncert outfit, hehe.