torsdag den 26. marts 2009

Choir of Young BelieversEn efterhånden gammel optagelse af Choir of Young Believers. Synes bare den er meget smukkere end optagelsen fra seneste P3 Guld, eksempelvis. De kan sgu nogle ting, de mennesker her, og jeg synes rigtig godt om deres plade 'This Is For The White In Your Eyes'. Det er dejligt bare at kunne smække en plade på, og så er den helt igennem behagelig at lytte til.

7 kommentarer:

sara sagde ...

Jeg er også rigtig begejstret for Choir of yoing believers - og det er en god video du har fundet med dem :)

Oh Tvilling sagde ...

Tak, jeg synes også den er rigtig fin. Smuk, stille og rolig. Håber du fandt gode ting i KBH!

sara sagde ...

Jeg ville gerne have fundet noget flot tøj, men det jeg kiggede på var lidt for dyrt her sidst på måneden. Men fandt en flot sweatshirt i Gina Tricort, som jeg gerne vil købe næste gang jeg kommer forbi.

I stedet fik jeg købt lidt flere film, denne gang: Garden State, The Royal Teenbaums, The squid and the wale og me, you and everyone we know. Det er også altid dejligt med nye film :)

Det må næsten have været dig og Jonas vi hilste på til Anthony koncerten? Jeg var afsted sammen med Lars Villumsen, Louise og min veninde Katrine..

Oh Tvilling sagde ...

Uh det lyder skønt med alle de film :)

Ja jeg tænkte godt over det da jeg læste dit Antony-indlæg. Næste gang må vi lige sige hej :)

(P.S. Fede bukser du havde på!!)

sara sagde ...

Jeg håber jeg får tid til at se filmene. Skal ud til en veninde i aften, men hun vil meget gerne se x-factor finale - hvis det stod til mig, satte vi bare alle filmene på i stedet :P

Ja, det må vi! Men ret pudsigt lige at møde hinanden, så kort tid efter at man er begyndt at læse hinandens blog. Jeg havde ikke lige forventet at se jer der inde - men blev på den anden side heller ikke overrasket over at I også skulle til koncerten.

Tak, skal du have. Jeg er også rigtig glad for dem. De er mere street ift. hvad jeg ellers har på, men helt klart på den fede måde.

Oh Tvilling sagde ...

Mon ikke X-factor bliver sjovt nok? Jeg er hjemme og sygemeldt så måske ender jeg også foran fjerneren i aften, men ved nu ikke... :)

Jeg har faktisk et par bukser der minder lidt om dine. Synes de er fantastiske. Modsat skinny jeans, som jeg ellers ejer en del af, kan man have hænderne i lommerne på disse. Totalt yndlings ;)

sara sagde ...

X-factor var godt nok - det var i hvert fald hyggeligt at se det og vi fik også hørt en del musik fra Roskilde-programmet.

Håber dit ben snart får det bedre.

Bukserne er rigtig gode og det er skønt at man kan begrave hænder, mobil, nøgler og alt det andet i lommerne uden at det buler helt ud.